Pages

2012. november 7., szerda

Janicsák Veca – One Night Stand in Veca Világa

Veca és Kocsis Tibor
„Egy éjszakás kaland” Veca Világában 

Janicsák Veca 2011-es Aréna-koncertjének millenniumán exkluzív média estet rendezett, melynek apropója, hogy ezen a napon jelent meg a koncert DVD-je.
A kiadvány rengeteg extrát tartalmaz, többek közt a Szeretek élni című dalból készült videoklipet, amelyre már régóta várt a közönség.
A hosszú várakozás mindenképpen megérte, hiszen a modern vizuáltechnikával készült új videó a helyszínen összegyűltek számára nagy tetszést aratott.
Fontos extraként említhetjük még a nyári koncertturné alatt forgatott közönség klipet is, mely kifejezetten a rajongóknak készült – ezzel fejezte ki Veca és csapata háláját a két éve szüntelen kitartó szeretetért, és mindenen átívelő kitartásért.
További extra tartalom szintén a Szeretek élni c. számra készült lyrics videó, illetve egy fotóalbum, amely a tavalyi Arénás koncert színpadi- és backstage képeit foglalja magába.

A belvárosi Creol Bar-ban megrendezett eseményen rengeteg illusztris vendég tette tiszteletét, többek közt Bárdosi Sándor olimpikon birkózó, Kótai Mihály világbajnok ökölvívó, Pártos Csilla a Chili Jóga megalapítója, Létray Ákos és Szűcs Norbert zeneszerzők, valamint a régi jó barát, és egyben duett partner, Kocsis Tibor.
Tiszteletét tette a Chevrolet Gyulai csapata is, akik egy bejárat elé kiállított Camaroval emelték az est színvonalát. A Veca karrierét figyelemmel követőknek bizonyára feltűnt, hogy a Labrinitus című videoklipben is ezen autó „idősebb” változata volt az egyik főszereplő.

Az eseményen bejelentették, hogy decemberben Tibó és Veca közös adventi templomturnéra indulnak, melyen saját dalaikat, és ismert karácsonyi slágereket dolgoznak fel, különleges, lágy, akusztikus hangszerelésben.

További bejelentés volt, hogy a nagyon közeli jövőben a Létray Ákos szerezte Szenvedély című dalból is videoklipet adnak ki. A dal kiválasztásának legfőbb oka volt, hogy az utóbbi évek legszebb szerelmes, ámde szakítós dalaként aposztrofálta a közönség, amit az is hűen tükröz, hogy a legismertebb videó megosztón ez volt a még klippel nem rendelkező Veca-dalok leghallgatottabbja.

Az énekesnő küllemét illetően, hozta szokásos extravagáns, egyben mégis rendkívül kifinomult és diszkrét formáját.
Extrém magas sarkú szegecselt szandáljához, egyszerű, ám mégis nagyon finom, és ízléses fekete felsőt viselt.
Az est fő produkciója az akusztikus kiskoncert volt, ahol Vecát egy gitáros (Wagner Emil) és egy hegedűs (Gárdián Rita) kísérte. Ez a felállás régóta nagyon közel áll Veca szívéhez, hiszen a „szegecsek” mögött egy igazi, tisztalelkű ember lakozik.

Az este többek közt lehetőség volt arra is, hogy Veca és csapata kinyilvánítsa köszönetét annak a rengeteg embernek, akik az elmúlt két évben elindították, és segítették útját. Legyen az sajtó -vagy médiamunkatárs, koncertszervező, stábtag, vagy rajongó.


Regina, Veca és a legjobb barátnő, Csibe

Szegecselt cipő és Camaro - Veca-stílusban

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése